Bizi Daha Yakından Tanıyın



PAŞA KEBAP ~ KEBABIN YENİ ADRESİ

Açıldığı ilk günden bu yana kebap severlerin ilk ve tek adresi haline gelen Paşa Kebap ; sunduğu lezzetler , sıcak ortamı ve güler yüzlü servisiyle fark yaratıyor.

Misafirlerine sunduğu ürünlerde lezzet ve kaliteyi ön planda tutan Paşa Kebap' ta ön plana çıkan ürün Adana kebap olmakla beraber diğer kebap ve pide çeşitleri de işletmede her şeyin aşkla yapıldığını belgeler nitelikte.

Paşa Kebap ~ Kebabın Yeni Adresi
Yayla ortamında doğal bir biçimde yetiştirilmiş, en küçük bir yaşında erkek koyundan elde ettiğimiz etler, yağlarından ve sinirlerinden iyice temizlenerek parçalara bölünür. Bir gün dinlenme işlemine tabi tutulan etler zırh adı verilen iki el yardımı ile kullanılan bıçakla iyice kıyılır. Bu zırhın iyice keskin olması çok önemlidir. Çünkü keskin değilse et kıyılmaz sadece ezilir bu da suyunu salmasına ve lezzet kaybetmesine sebep olur.

Hazırladığımız zırh kıymasına belli oranlarda yine zırhta çekilmiş kuyruk yağı , kök biberi ve baharatlar eklenerek bir güzel yoğrulur.

Paşa Kebap ~ Kebabın Yeni Adresi

180 gr lık porsiyonlar halinde kebap şişlerine nakış gibi işlediğimiz kıymalar alevsiz, durgun ve korlu portakal kömürü ateşinde pişirilir. Pişirme esnasında en çok dikkat edilecek husus şişlerin sık sık çevrilmesi ve pişme esnasında ekmek bastırılarak şişlerden damlayan yağların alınmasıdır. Bu yağ alma işlemi yapılmaz ise yağ ateşe değip yanar ve etin pişme kalitesini bozar.

Paşa Kebap ~ Kebabın Yeni Adresi

Özenle pişirdiğimiz kebapları da taze hazırlanan salata ve mezelerle siz misafirlerimize sunuyoruz.

Bir ritüel halini almış olan bu kadar zahmetli bir iş ancak aşkla yapılır. Biz bu işi aşkla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.